avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... master in strainatate - criminalistica
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

master in strainatate - criminalistica

buna..as dori si eu cateva informatii in legatura cu un master in afara in criminalisica...ce conditii ar trebui indeplinite de exemplu in danemarca?am inteles ca se ofera burse ...si inca ceva de ex in anglia in criminalistica iti ofera loc de munca in cadrul facultatii..adica un fel de practica timp de 2 ani cat este masterul.va rog sa ma ajutati cu orice fel de informatie pt ca anul asta termin si as vrea foarte mult sa studiez in afara (danemarca, olanda spania, belgia sau anglia) va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dumitru Beniamin Hotea , Consilier juridic 16:38, 25 Octombrie 2010
Buna, Si eu m-am interesat de un astfel de master in stiinte juridice , la Bruxelles. Exista o universitate acolo care organizeaza asfel de cursurii , inclusiv cu specializare in Criminalistica. Mai multe informatii gasiti pe site-ul universitatii [ link extern ] /.
Universitatea se cheama "Universite libre de Bruxelles" , iar cursurile se tin in limba franceza. Presupune un test eliminator de limba ( comentariu asupra unui text la prima vedere din Le Monde in franceza sio serie de intrebari adresate de comisie) si o proba de specialitate in functie de profil. Se cere de asmenea si o echivalare a diplomei de bac.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Master la universitatea politehnica din milano Iulia-Andreia Iulia-Andreia Buna, Tocmai am aflat ca am fost admisa la master la Universitatea Politehnica din Milano insa...STUPOARE ambasada Italiei in Romania nu vrea sa imi acorde ... (vezi toată discuția)
Subinginerii luizzasm luizzasm 1. subinginerii apar in COR, dar in ce lege sunt incadrati ca ingineri diplomati sau licentiati, pentru ca "asa se aude prin popor" daca este adevarat cum se ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! adoptie major! augustadaniela augustadaniela Am fost adoptat acum la varsta de 19 ani de catre tatal meu care ma crescut! Binenteles la cererea mea si cu acordul lui! Acum am inceput procedurile de ... (vezi toată discuția)