avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... bursa sociala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

bursa sociala

Sunt masteranda la Universitatea Din Pitesti.Mi-am depus dosarul de bursa sociala si mama mea are o pensie de 700 ron din care 200 ron oprire de la banca.As vrea sa stiu cum sa calculeza ?Cei de acolo mi-au spus ca se ia pensia de 700 ron si ca nu as primi bursa pentru ca nu ma incadrez in suma limita pe membru stabilita de ei,dar stiu ca nu trebuie sa fie mai mare pe membru de familie de cat salariu minim pe economie.Cum stabilesc ei suma limita,de ce nu arata ce plafonul acordat burselor?Nu inteleg cum stabilesc ei suma limita pe membru de familie?
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 20:44, 25 Octombrie 2010
Verificati pe Carta Universitatii daca stabilesc plafonul in senat. Daca este asa (si cred ca da), atunci e posibil sa fie 350lei /membru. Ratele mamei nu se iau in calcul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bursa sociala la masterat ionut_negoita89 ionut_negoita89 Buna ziua am si eu o nelamurire: Pt a primi bursa sociala ce venit nu trebuie sa depasesc? Am luat dupa site-ul lor regulamentul de acordare a burselor ... (vezi toată discuția)
Bursa student anastasiapasternak anastasiapasternak Buna ziua! Am o nelamurire in legatura cu bursa pe care as putea sa o primesc de la facultate, mai exact este vorba de conditiile pe care trebuie sa le ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie redactat un memoriu? julyane19 julyane19 una seara, Sunt masteranda in anul II, la Facultatea de Sociologie, Universitatea din Bucuresti. De curand, am obtinut o [b]bursa de performanta ... (vezi toată discuția)