avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... CIT TIMP MAXIM DUREAZA PINA SE SOLUTIONEA O ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

CIT TIMP MAXIM DUREAZA PINA SE SOLUTIONEA O PLINGERE PENALA PT NEPLATA PENSIEI ALIMENTARE RETROACTV

O DATA AJUNS LA PARCHET INCEPE URMARIREA PENALA....INDIVIDUL MAI POATE PARASI TARA DACA AR DORI ASA...SI CIT DUREAZA PINA ESTE OBLIGAT SA PLATEASCA INTR UN FEL SAU ALTUL
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:33, 26 Octombrie 2010
1-Rugam respectati regulamentul forumului si nu postati mesaje cu majuscule
2-In conditiile in care autoritatea nu a dispus restrictii privitoare la parasirea localitatii/tarii,persoana poate pleca cand doreste
Solutionarea plangerii este conditionata de bagajul de activitate al procurorului resposabil,de complexitatea si urgenta cauzelor in cercetare ,de alti factori independenti de vointa reclamantului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Circulatia pe drumurile publice cu un autovehicul care nu are drept de circulatie in romania, durata pana la solutionare Paul1995 Paul1995 de aproape 4 luni, am fost chemat o singura data la IPJ pentru o completare la declaratie, saptamana trecuta a ajuns dosarul la Parchet. Acum ce aflu? ca ... (vezi toată discuția)
Întrebare mea este cât durează pana se clasează dosarul penal ... Bogdan.J 28 Bogdan.J 28 Întrebare mea este cât durează pana se clasează dosarul penal , in data de 25 am dat ultima declarație fiindu-mi spus ca aștept acasă sa imi vina ... (vezi toată discuția)
Am depus plangere impotriva unui individ care m a inselat pe ... dranka123 dranka123 Am depus plangere impotriva unui individ care m a inselat pe olx pe fata, anuntul prezenta un anumit laptop, am primit in colet un laptop de 10 ori mai ... (vezi toată discuția)