avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Probleme cu Service si o firma de asigurari
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Probleme cu Service si o firma de asigurari

Buna ziua,
Ma numesc Cosmin si locuiesc , jud.Bihor si doresc sa reclam urmatoarele:

In urma cu aprox.2 luni si jumatate am fost victima unui nefericit accident pe raza orasului Alesd, accident in urma caruia mi-a fost avariata masina . Partea vinovata de accident avea asigurare la BCR asigurari. M-am prezentat la BCR Asigurari unde s-a luat in evidenta accidentul, s-a pozat masina si s-a intocmit o nota de constatare in prealabil, urmand a fi reparata masina la un service cu care firma de asigurari avea contract , mai exact la reprezentanta Toyota de pa calea Clujului din Oradea.
Mentionez faptul ca am 19 ani si sunt la primul accident si nu am cunoscut toate siretlicurile si drept urmare am mers ,,pe mana lor" .La 2 saptamani dupa accident am fost chemat la service pt.a lasa masina la reparat ca au sosit piesele si azi dupa 2 luni de stationat in service, dupa 2 luni minciuni , de plimbat pe drumuri , sunt cu masina nereparata cei care trebuiau sa o faca arunca pisica de la unul la altul, ba mai mult cei de la service mi-au zis ca-mi repara masina intr-o zi doar ca imi factureaza mie suma de plata....

Ma intreb in calitate de ce...sa platesc eu atata timp cat firma de asigurari este obligata sa plateasca.
Probabil asa se procedeaza.... tin masina la ei pana te lasa nervii si vor ca cei vinovati sa nu plateasca.

Cei de la service spun ca cei de la ,,asigurari '' nu vor sa inlocuiasca toate piesele care se impun a fi inlocuite pt.ca sunt scumpe si drept urmare nu au de gand sa-mi repare masina.

Eu doresc din suflet sa se fac dreptate si cei care trebuie sa plateasca sa plateasca
Va rog sa ma ajutati in rezolvarea problemei si sa luati masurile ce se impun asupra partii vinovate , ca totusi dupa 2 luni sa intru in posesia bunului meu reparat si mai ales integru.
As dori sa stiu daca pot ridica masina de la acel service si daca pot continua cu un alt service in baza asigurarii de la BCR si cum sa procedez pt.ca sunt deja disperat si simt cum isi bat joc de mine si eu nu stiu ce sa fac.
Va multumesc.

Cel mai recent răspuns: praporgescu , utilizator 12:59, 26 Octombrie 2010
angajati-va un avocat si actionatii in instanta pe cei de la asigurai care nu vor sa acite factura catre service.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala materia civil, fond georgianagm georgianagm Buna ziua, am o nelamurire si v-as fi recunoscatoare daca m-ati putea ajuta. Am avut un accident de masina, o doamna a intrat in mine. Politita ia suspendat ... (vezi toată discuția)
Suma dosar daune insuficienta ilal3x ilal3x Buna ziua, In luna noiembrie 2012 am fost implicat cu masina personala (fabricata 2002) intr-un accident auto. Nu mi s-a acordat prioritate de cineva care a ... (vezi toată discuția)
Intrebari asigurare in caz de accident rutier alexde alexde Buna ziua, Am avut un accident acum 3 luni. A doua zi dupa accident masina a ajuns la un service si reparata intr- o luna cu asigurarea vinovatului( ... (vezi toată discuția)