avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... apartament fara canalizare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

apartament fara canalizare

am facut gresala sa cumpar un apartament fara canalizare.
apartamentul e platit integral din luna martie 2010 si ni s-a promis ca o sa se rezolve si canalizarea pt ca restul utilitatilor le are doar ca au inceput lucrarile la canalizare si se misca foarte incet . mai bine zis nu se mai misca. in situatia data exista posibilitatea de a cere despagubiri in instanta dezvoltatorului?
Cel mai recent răspuns: Doncean , utilizator 05:49, 27 Octombrie 2010
Uniti-va toti locatarii si pe ... el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezvoltator racordare energie electrică imobil credit ipotecar Ion Oana M. Ion Oana M. Bună ziua. Suntem în proces de achiziție a unui imobil (casă și curte). A fost achitat avansul, urmând ca restul sumei să fie plătit prin credit ... (vezi toată discuția)
Sa ne judecam, dar cum? - probleme imobiliare locuinte noi terika terika Buna ziua, Suntem o familie tanara, cu doi copii mici. In 2007 noiembrie am luat un credit pe 25 de ani, si ne-am bucurat ca ne-am putut cumpara un apartament ... (vezi toată discuția)
Problema cu dezvoltator imobiliar adrianot adrianot Salutare. Am achizitionat de curand un apartament prin prima casa. Este situat la ultimul etaj, am semnat precontractul cand ultimul etaj era doar pe hartie. ... (vezi toată discuția)