avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Problema cu dezvoltator imobiliar
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Problema cu dezvoltator imobiliar

Salutare. Am achizitionat de curand un apartament prin prima casa. Este situat la ultimul etaj, am semnat precontractul cand ultimul etaj era doar pe hartie. Ca un stimulent, dezvoltatorul mi-a promis extra si spatiu in pod, delimitat printr-un zid de restul podului, aflat la liber pentru restul locatarilor, cu intrare direct din apartament. Aceasta promisiune nu se afla pe hartie, dar exista martori la discutie si email-uri prin care detaliam ce fel de scara doresc pentru pod,etc. Dezvoltatorul a promis ca va construi zidul in pod dupa ce semnez contractul, ca pana atunci e cota indiviza si nu se poate. Dupa ce am semnat a zis ca nu poate , ca isi pune restul locatarilor in cap, administratorul si presedintele asociatiei nou fondate zic la fel. Acum am "gaura" spre pod, si nu stiu ce sa fac. Nu ma pot muta intr-o locuinta in care poate intra oricine prin pod, nici sa fac singur, nici sa-mi permit un proces de lunga durata. Ce ma sfatuiti sa fac ? As vrea o solutie amiabila (sa imi inchida accesul la pot,sa desfiinteze urcarea si sa o rezideasca, sa imi recuperez banii aferenti modificarilor-evident am platit pentru acel spatiu de care nu voi mai beneficia). Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Cabinet Avocat Anda Belea , Avocat 10:29, 24 Februarie 2015
Spuneti-i ca il veti da in judecata pt anularea contractului de vanzare cumparare pt vicii, si veti face plangere penala pentru inselaciune. In asa fel, poate va fi mai deschis la negocieri.
Daca nu raspunde la cele spuse de colega mea mai sus, nu exista alta varianta decat instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract apartament etaj 2/p+2, pod netrecut in acte diana_ilie07 diana_ilie07 Buna ziua! Am o nelamurire despre un subiect care a fost deja abordat pe forum, insa nu are inca raspuns. Este vorba de un bloc cu 2 etaje si pod tehnic, la ... (vezi toată discuția)
Reparatii terasa etaj retras mihai_tomaro mihai_tomaro Buna ziua, Locuiesc la bloc, la ultimul etaj. Acest etaj este retras fata de restul etajelor, asadar am o terasa in proprietate, sub care se afla un alt ... (vezi toată discuția)
Se poate cumpăra spațiu comun (pod) cu limitare acces pentru restul locatarilor? am fost amenințat de un vecin când am intrat în pod tib71stef2008 tib71stef2008 Locuiesc intr-un imobil vechi cu 4 etaje la ultimul etaj ca si chirias la icral,pe acelasi nivel cu mine dar cu intrare prin curtea interioara a blocului,scara ... (vezi toată discuția)