avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... salcie energetica!!!
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

salcie energetica!!!

Buna ziua,

As dori sa stiu in cadrul carei masuri se poate depune un proiect cu infiintarea unei culturi cu salcie energetica cu utilaje, cu spatii de depozitare cu masini transport marfa cu masini pentru peleti tot tot tot de la a la z de la productie pina la desfacere. Am inteles ca in cadrul masurii 123 se putea face asta acum nu stiu dar poate ma pregatesc pentru la anul ca anul acesta a fost sesiunea de depunere.

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: nixon19 , utilizator 18:05, 1 Noiembrie 2010
Dar de ce salcie energetică!!! și nu salcie energetică?!! sau chiar salcie energetică??? =D>

Cu cofinantarea cum stati?
cofinantarea este asigurata prin credit FGCR si pe investitii
Faceti o confuzie care e posibil sa indice documentare insuficienta. FGCR nu acorda niciun fel de credite, fiindca este un fond de garantare. Creditul il luati tot de la banca, cu garantia adusa de la FGCR, dar tot banca spune OK sau pas, in functie de bonitatea financiara a solicitantului si tot banca ba da banii, nu FGCR.

Deci cum stati cu cofinantarea?
Nu fac nici un fel de confuzie.Stiu exact cum este sistemul si ce face fiecare institutie, care este rolul ei. Intrebarea de inceput a fost alta: "As dori sa stiu in cadrul carei masuri se poate depune un proiect cu infiintarea unei culturi cu salcie energetica cu utilaje, cu spatii de depozitare cu masini transport marfa cu masini pentru peleti tot tot tot de la a la z de la productie pina la desfacere. Am inteles ca in cadrul masurii 123 se putea face asta acum nu stiu dar poate ma pregatesc pentru la anul ca anul acesta a fost sesiunea de depunere."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene pentru cultura de salcie energetica Georgian007 Georgian007 Buna ziua! Am 24 de ani si as vrea sa infiintez o cltura de salcie energetica de cca 2 ha ca atat teren am in posesie undeva langa Rimnicu Sarat, oras in care ... (vezi toată discuția)
Firma lungu nicolae lungu nicolae am mai putin de 35 ani,doesc a infiintez o firma nemai avind pina acum si sa pot beneficia de ajutorul guvernamental pt firme starter.Sotul meu detine 3 ... (vezi toată discuția)
Masura 121 modernizarea exploatatiilor agricole sorinqwerty sorinqwerty As dori sa stiu daca o investitie facut acum, din bani proprii, poate fi inclusa ulterior, in sesiunea 1-31 octombrie, ca si cheltuiala eligibila? (vezi toată discuția)