As dori sa stiu in cadrul carei masuri se poate depune un proiect cu infiintarea unei culturi cu salcie energetica cu utilaje, cu spatii de depozitare cu masini transport marfa cu masini pentru peleti tot tot tot de la a la z de la productie pina la desfacere. Am inteles ca in cadrul masurii 123 se putea face asta acum nu stiu dar poate ma pregatesc pentru la anul ca anul acesta a fost sesiunea de depunere.
Faceti o confuzie care e posibil sa indice documentare insuficienta. FGCR nu acorda niciun fel de credite, fiindca este un fond de garantare. Creditul il luati tot de la banca, cu garantia adusa de la FGCR, dar tot banca spune OK sau pas, in functie de bonitatea financiara a solicitantului si tot banca ba da banii, nu FGCR.
Nu fac nici un fel de confuzie.Stiu exact cum este sistemul si ce face fiecare institutie, care este rolul ei. Intrebarea de inceput a fost alta: "As dori sa stiu in cadrul carei masuri se poate depune un proiect cu infiintarea unei culturi cu salcie energetica cu utilaje, cu spatii de depozitare cu masini transport marfa cu masini pentru peleti tot tot tot de la a la z de la productie pina la desfacere. Am inteles ca in cadrul masurii 123 se putea face asta acum nu stiu dar poate ma pregatesc pentru la anul ca anul acesta a fost sesiunea de depunere."
Firma
lungu nicolae
am mai putin de 35 ani,doesc a infiintez o firma nemai avind pina acum si sa pot beneficia de ajutorul guvernamental pt firme starter.Sotul meu detine 3 ... (vezi toată discuția)