avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... o nedumerire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

o nedumerire

Ce se poate intampla daca un cetatean A il da in judecata pe un alt cetatean B pe motivul ca cetateanul B i-a bagat mana in gat dupa multe amenintari cu bataia [ ca o sa il joace in picioare p cetateanul A, si tot felul de amenintari cu bataia], va rog am nevoie de un raspuns urgent, multumesc!
Sunt prea putine date.
Exista certificat medico-legal? Martori?
martori nu stiu ce sa zic, nu cred ca ar depune vreunu marturie,dar exista o filmare, o inregistrare a camerelor video, pentru ca totul s-a intamplat intr-un hipermarket.
Daca omul respectiv nu a patit nimic, prea dramatic nu este.
Dar daca face plangere: amenintare, lovire... o sa aveti de mers pe la politie.
Mai bine va impacati.
O plangere penala pentru savarsirea infractiunii de lovire sau amenintare poate avea ca urmari - in cazul admiterii unei asemenea plangeri - sanctionarea celui vinovat potrivit legii penale. Asa cum s-a mai scris aveti de mers pe la politie, parchet si apoi in instanta.
Ultima modificare: Duminică, 3 Februarie 2008
Cornel Vasile, Consilier juridic
Vorbiti la hipermarket cat timp pastreaza inregistrarile, fara martori veti avea nevoie de ele...

Alte discuții în legătură

Amenintarile sunt fapte penale? anasmdb anasmdb amenintarile sunt fapte penale?:( am fost amenintata de rudele sotului meu in fel si chip. (vezi toată discuția)
Infractiune de santaj ?! xuser xuser Pe scurt, cineva cu care am probleme ma ameninta sa imi retrag plangere, ca altfel imi da o bataie buna, si mai aduce si martori mincinosi ca sa imi ... (vezi toată discuția)
Probe plangere amenintare cu moartea ContSters362885 ContSters362885 Buna dimineata, Cum pot preda la parchet inregistrari video proba? Cum se admite? Pe CD sau pot pune si link de pe internet (You Tube) si da pe hartie ... (vezi toată discuția)