avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Probe plangere amenintare cu moartea
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Probe plangere amenintare cu moartea

Buna dimineata,

Cum pot preda la parchet inregistrari video proba? Cum se admite? Pe CD sau pot pune si link de pe internet (You Tube) si da pe hartie linkul?
Nu am martori, a facut in asa fel incat amenintarile (stie legea infractorul) sa le faca cand nu eram cu cineva sau nu il filmam, doar ca sa sarit la bataie si amenintari in fata politistilor dar acei politisti nu stiu daca au consemnat pentru ca sunt cu el... Deci, cum sa fac?
Eu sa scriu ce s-a intamplat dar ....daca politia nu sustine? Ca nu am vazut procesul verbal... Au zis in fata mea si a lui ca il amendeaza dar nu am incredere in ei...

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters362885 , utilizator 09:03, 5 August 2015
Pune'i pe cd înegistrarea și depuneți proba.Rămâne de văzut dacă vi se va admite și va fi gîsită ca fiind concludentă.
Dar dumnealor, procurorii, judecatorii nu admit decat martori?
Se stie ca in Romania nu sunt martori, ca se tem sa se bage, nu vor, refuza. Si atunci?
Ar trebui sa se admita orice proba concludenta, fara discutii. Nu? Eu una, de cate ori am cerut cuiva care a fost martor, sa depuna marturie la politie, a refuzat categoric. Si, ce e de facut? Sa ii treci obligatoriu pe lista si apoi sa vina sa spuna balarii?
Multumesc de raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marturie mincinoasa. bucksbunny bucksbunny In urma cu un an am avut probleme cu un bagabont care m-a agresat, nervos ca dupa parerea lui ma dadeam o fata. Acesta a venit si mi-au spart masina si m-au ... (vezi toată discuția)
Protectia martorilor intr-un proces penal TonyCraiova TonyCraiova Buna seara.Acum o seara tot cam la aceasta ora eram cu prietenii in oras(decat noi eram pe strada,si la distanta alte cateva persoane).In timp ce mergeam,s-a ... (vezi toată discuția)
Contestare proces-verbal - apel 112 sorcy3k sorcy3k Buna ziua, Am primit un PV si o amenda de 1000 Lei pentru \\\\\\\\\\"apel fara motiv justificat la 112\\\\\\\\\\". Circumstantele sunt urmatoarele: - in ... (vezi toată discuția)