avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract arendare padure
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract arendare padure

Exista posibilitatea sa se poate incheia contract de arendare pentru o suprafata forestiera ?
Cel mai recent răspuns: Darie Tudor , utilizator 08:16, 19 Aprilie 2022
Mergeti la Ocolul silvic zonal. Acolo veti primi mai multe informatii.
Cele mai bune informații le puteți solicita de la ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, nu de la vreun ocol silvic, mai ales dacă vă răspunde unul doar cu bac.
Punctul meu de vedere si a Codului civil este că o pădure nu poate fi arendare deoarece nu face parte din bunurile agricole care pot fi arendate. (Vedeți art. 1.836 din C. civil.).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cultivarea ciupercilor Venet Venet Buna ziua, as dori sa stiu ce acte si autorizatii imi trebuie pentru cultivarea ciupercilor si in sezonul de vara si colectarea ciupercilor de padure? Am o ... (vezi toată discuția)
Teren extravilan - padure. drept de preemptiune zbye zbye Buna ziua ! Am si eu o nelamurire... am cumparat un teren extravilan, avand in C.F. trecuta categ. -padure- si ma intereseaza daca am urmat procedura corecta ... (vezi toată discuția)
Teren impadurit: aplicabilitatea regimului silvic vasilica05 vasilica05 Buna ziua .Am o padure de salcami care sunt de peste 80 de ani ,se poate sa-i tai la ras ? sI daca sunt obligata sa dau padurile in paza ocolului silvic..Si ... (vezi toată discuția)