avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Plangere contraventionala impotriva unui proces verbal ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Plangere contraventionala impotriva unui proces verbal incheiat in baza Legii nr. 61/1991

amendarea cu 200 ron pt. art.2 pct1 L6191 rep.
subsemnatul ma aflam pe deal la un teren proprietatea mea care este ingradit cu gard 38arii ,in vecinatate era reclamantul care ma dat la politie ca ias fi adus cuvinte jignitoare si amenintari cu acte de violenta,lucru ce eu nu lam facut.pe deal nu era nimeni,nici un martor,data de 06.10.10.Pe data de 15.10 ma cheama la politie si imi intocmeste p.v.fara martorii si ma ameninta ca daca nu semnez pesre tot in 3 locuri imi da amenda de 1000 ron de fria am semnat.Mentionez ca am 72 ani si nu am fost amendat nici o data.
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:49, 28 Octombrie 2010
In termen de 15 zile de la comunicare,aveti dreptul legal sa contestati PV la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia
cum trebuie facuta.Va multumesc
Pentru model contestatie impotriva PV accesati sectiunea Documente utile situata in partea dreapta sub rubrica Prietenii mei
multumesc .Sarumsna.
Oare am vreo sansa
Incercati sa aduceti un martor in instanta care sa arate ca nu ati proferat cuvinte jignitoare la adresa vecinului dvs.
Rugati pe cineva priceput din sat sa va ajute

Model:

Domenul Presedinte ,


Subsemnatul........................domiciliat in ......................,in contradictoriu cu I.J Politie................,formulez prezenta,

CONTESTATIE
impotriva procesului verbal de contraventie seria.........nr...........intocmit de.........

In fapt.

La data si la ora la care mi se imputa cele consemnate in procesul verbal nu am proferat cuvinte injurioase impotriva vecinului meu.................
Fiind de mai mult timp intr-o relatie incordata cu acesta,imi face mereu reclamatii nejustificate la postul de politie al comunei.
Mentionez ca agentul constatator m-a amenintat ca voi avea probleme daca nu semnez procesul verbal.
Arat ca am varsta de 72 de ani si nu sunt un element recalcitrant si ca pana in prezent nu am mai avut niciun fel de probleme.
Mentionez ca la acea data si ora a fost de fata si martorul..............,domiciliat ............pe care solicit sa il citati.

Solicit in principal anularea procesului verbal de contraventie si exonerarea mea de plata amenzii,iar in subsidiar inlocuirea masurii amenzii cu cea a avertismentului.



Semnatura
data

Domnului Presedinte al Judecatoriei............


Ultima modificare: Joi, 28 Octombrie 2010
Radu Gabrian, Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie amenda pt. insulta mpusa mpusa Buna seara, Apelez la dvs. deoarece nu am pregatirea in acest domeniu. De vreo 2-3 ani am probleme cu o vecina vaduva si singura, care face tot posibilul sa ... (vezi toată discuția)
Am fost amendat abuziv de catre politist comunitar jondezauto jondezauto am fost amendat abuziv de catre un agent constatator al politiei comunitare urlati prahova. pe motiv ca ias fi adresat injurii cuvinte jignitoare . procesul ... (vezi toată discuția)
Model contestatie amenda ratb BiancaDeliu BiancaDeliu Va rog daca se poate cat mai repede sa primesc si eu un model de contestatie amenda ratb, stiu ca mi-ati dat un model intr-o discutie acum cateva zile dar nu ... (vezi toată discuția)