avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... am fost amendat abuziv de catre politist comunitar
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

am fost amendat abuziv de catre politist comunitar

am fost amendat abuziv de catre un agent constatator al politiei comunitare urlati prahova. pe motiv ca ias fi adresat injurii cuvinte jignitoare . procesul verbal a fost antocmit eu am vazut la rubrica amenda se poate / nu poate achita an 48 ore nu a fost bifat nimic iar la rubrica ; contravenientul nu este de fata/refuza/nu poatelua la cunostinta despre pv ,fapt atestat de martorul. nu a bifat nimic . precizez ca acest pv a fost trimis postal iar eu nu am semnat pe proces caci nu stiam de el ce pot face ,cum scap de asta. pe bune nu am adresat injurii. va multumesc
Ultima modificare: Joi, 18 Februarie 2010
jondezauto, utilizator
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 20:45, 24 Februarie 2010
Puteti sa depuneti o plangere impreuna cu o copie de pe procesul verbal,in termen de 15 zile de la data imanarii sau comunicarii a acestuia,la organul din care face parte agentul constatator.
Organul care are in subordine pe agent este obligat sa trimita de indata dosarul mla judecatorie,pentru solutionare.Plangerea suspenda executarea.

stima. concret cu detaliile pe care leam spus referitor la lipsurile din pv scap de amenda? multumesc
O precizare.Plingerea impotriva procesului-verbal nu se depune la politia comunitara,in speta ci la instanta competenta,respectiv Judecatoria Prahova.
Intr-adevar,actiunea are efect suspensiv.
In termen de 15 zile de la comunicarea PV aveti dreptul sa formulati contestatie care se depune la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia.
Pentru a va asigura solutie favorabila contactati avocat care sa redacteze contestatia.
Succes
multumesc . asta stiam . ma interesa daca pot sa al fac pentru abuz an serviciu. stima

Alte discuții în legătură

Nulitate pv nesemnat de contravient sebastiant sebastiant buna ziua, am primit o amenda de la politia comunitara precum ca as depozita moloz din mat de onstr pe domeniu public ceea ce am mentionat la mentiuni ca nu ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de la itm prin care sunt amendat cu suma de... 50.000 lei mdcc mdcc Buna ziua, doresc sa aduc la cunostinta utilizatorilor si profesionistilor din acest site urmatoarea speta; -m-am trezit la Trezorerie cu un proces verbal de ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala florinster florinster Buna ziua, am fost inregistrat ieri de aparatul radar(de tip nou), care se afla in miscare, in localitate, cu viteza de 99km/h pe restricitie de 70km/h. Am ... (vezi toată discuția)