avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Un soft de calculare a salariilor?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Un soft de calculare a salariilor?

De la net la brut, de la brut la net. Pe mine unul ma intereseaza cam ce taxe se platesc petnru un anumit salariu. Stie cineva un calculator de genul acesta, pentru anul 2008?
Cel mai recent răspuns: eileen , utilizator 21:54, 2 Decembrie 2008
Forumul este facut pentru discutii si nu garanteaza nicicum raspunsurile primite. Fiecare are dreptul sa-si formuleze opinia lui, iar cel care adreseaza intrebarea va fi in castig.
incercati pe [ link extern ]
Va pot da eu un model in excel. Cine il vrea sa imi dea email la contecs@gmail.com
Buna,

Exista mai multe online, iar unul dintre ele este [ link extern ]
Buna,

Daca doresti numai simularea calculului si consultarea tuturor sumelor si contributiilor la stat din partea angajatului si angajatorului poti sa incerci un calculator/simulator online la www.calculatorsalariu.ro

Alte discuții în legătură

Taxe salariale angajat + angajator roxydora roxydora imi puteti spune va rog care sunt taxele (si cuantumul acestora) pe care le plateste angajatul, precum si cele pe care le plateste angajatorul pentru un ... (vezi toată discuția)
Impozit platit de angajator Bogdan2009 Bogdan2009 Buna ziua, Ma intereseaza si pe mine pentru un salariu BRUT de 850 RON cat este salariul net si cat plateste ANGAJATORUL la stat. Mentionez ca nu exista copii ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu, ca si angajator... CrissMGC CrissMGC Buna ziua, Revin cu o intrebare la dumneavoastra intrucat nu sunt in cunostinta de cauzasi nici nu am gasit informatii pe internet... Referitor la salariuii, ... (vezi toată discuția)