avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Forum-uri noi in Forum-ul Avocatnet.ro
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Forum-uri noi in Forum-ul Avocatnet.ro

Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii de acord ca ar fi utile acele categorii.

Incepand de astazi, am deschis urmatoarele Forum-uri noi a categoria Contabilitate:
- Contabilitate IMpozit pe profit
- Contabilitate Impozit pe venit
- Contabilitate Salarii
- Contabilitate TVA
- Declaratii, formulare, fise contabile

Asteptam sugestii.

Admin Forum Avocatnet.ro

Later Update
Am urmat o prima sugestie si am creat forum-ul "Asociatii si Fundatii", precum si forum-ul "Codul rutier sau probleme cu masina", in categoria "Dreptul in discutie".
Asteptam si alte sugestii.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Februarie 2008
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Gabriela PĂDURARIU , Alte profesii 20:49, 20 Martie 2008
Ori, avand in vedere ca subiectele de procedura vor fi initiate si, in general, purtate numai intre noi ca juristi, in consecinta ele fiind si mai putine ca numar, putem face un singur forum de procedura pentru... toate procedurile... ;)
Stiu ca suna cam a talmes-balmes, insa nu cred ca vor fi prea multe posturi, asa incat nu va fi greu de vizualizat. Mai mult, nici non-juristii de pe acest forum nu vor fi perturbati de doua forumuri aparent civile... Se poate chema simplu proceduri si nu va avea nici penal ori civil in denumire. :P
Cel putin de inceput. Daca se dovedeste ca sunt multe subiecte in forum:O, atunci se va impune transarea pe arii de proceduri...
deci, pana la urma exista variantele:
- forum de procedura civila separat
- un forum de procedura, care sa cuprinda toate procedurile.
Uau, cred ca este prea mult cu toate procedurile intr-un singur loc.
Sunt pentru un forum care sa cuprinda toate procedurile si aici mai multe topic-uri
Ultima modificare: Luni, 4 Februarie 2008
Cornel Vasile, Consilier juridic
eu raman la ideea mea!:)

Alte discuții în legătură

Un forum mai bun marfan marfan am ales categoria asta pt a posta doar pt ca e ultima si pt ca, pe alte forumuri, ultima categorie e ceva de genul \"Sugestii si reclamatii despre forum\". Cum ... (vezi toată discuția)
O noua prezentare a forumului Cornel  Vasile Cornel Vasile =D> Felicitari ...o super prezentare a forumului.....:) (vezi toată discuția)
Forumuri noi? Alin Popescu Alin Popescu Buna ziua, Ce forumuri noi credeti ca ar trebui sa mai infiintam in cadrul Forumului Avocatnet.ro? Ce domenii de drept si economie credeti ca sunt ... (vezi toată discuția)