avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Va invitam sa postati
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Va invitam sa postati

Probleme legate de Infiintarea, actele necesare, activitatile permise de lege, administrarea activitatii, desfiintarea si orice alte probleme legate de asociatii si fundatii.
Este o idee foarte buna !
Felicit administratorii sitului pentru crearea acestui forum pentru ca exista foarte putine resurse despre acest subiect. Totusi cred ca ar trebui urcat mai sus :)
Buna ziua,

M-ar interesa daca exista anumite particularitati in legatura cu realizarea stampilei unui ONG. De pilda, este obligatoriu imprimarea, pe aceasta, a unui logo?

Multumesc!
Nu este obligatorie imprimarea pe stampila unui ONG a unui logo.
Modelul de stampila este stabilit de catre conducerea ONG-ului.
Multumesc Elis! :)

Alte discuții în legătură

stie cineva.. Lupisor Lupisor cum as putea sa infiintez o societate comerciala pe langa un ONG? Am o asociatie culturala si as dori sa fac o societate comerciala care sa finanteze ... (vezi toată discuția)
Imputernicit infiintare federatie VioletaNed VioletaNed Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat: 1. Cum se face imputernicirea unei persoane care sa faca demersurile necesare pentru infiintarea unei ... (vezi toată discuția)
Cum se completeaza un act constitutiv si ce trebuie sa contina dosarul unei asociatii nonprofit? barabancea barabancea Dosarul trebuie sa contina toate cele 5-6 copii plus originalele ? Cum se completeaza? membri ex: Marian; Paul; Sara si asociatia xxx. -la art. 6 la ... (vezi toată discuția)