avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită credit
Discuție deschisă în Executare silită

credit

am o rata la bcr de 591 euro pe care nu o mai pot plati.
am fost la banca si le-am propus ca le platesc 300 euro lunar pt. ca atit pot dar ei nu vor .
ce pot sa fac in aceasta situatie

marius
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 14:53, 27 Octombrie 2010
daca nu sunteti restant, incercati sa obtineti o refinantare a creditului dvs... marind perioada si micsorand rata
Daca ei nu sunt de acord cu reesalonarea, incercati o refinantare ( adica luati un credit de la alta banca in conditiile pe care le doriti acum si il achitati integral pe primul, sa scapati de el).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar-imposibilitate plata florinrr florinrr buna ziua,doresc sa aflu ce consecințe o sa am ,dacă nu pot plăti toată rata( având un credit ipotecar).Sunt bugetar și soția nu ... (vezi toată discuția)
Oprire cont salariu phenom73 phenom73 am un credit de nevoi personale la bcr si am ramas in urma cu ratele(mentionez ca nu am uitat sa platesc doar ca in loc de 80 de euro am depus 50 nemaiavand ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma cu un sfat dimoftedumitrusebastian dimoftedumitrusebastian Va aduc la cunostiinta faptul ca am un credit la BCR - MAXI CREDIT IPOTECAR NEVOI PERSONALE in valoare de 49.000 EURO pe care la-am contactat in Noiembrie 2007 ... (vezi toată discuția)