avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Examen auto - cazier
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Examen auto - cazier

mai poti da de carnetul auto daca esti cercetat intr'un dosar penal...care nu are nici'o legatura cu domeniul rutier ?
Cel mai recent răspuns: ContSters106460 , utilizator 17:56, 27 Octombrie 2010
Da...
da, deoarece, pana nu se pronunta o hotarare judecatoreasca de condamnare, nu se face nici o inscriere in cazierul judiciar pe care il pui la dosarul de concurs
parerea mea :)
Da, se poate....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier curat? ContSters126274 ContSters126274 Am un dosar penal in cercetare pe numele meu, va rog sa-mi spuneti daca imi scot acum cazier este curat sau nu? (vezi toată discuția)
Dosar penal alcool amenda administrativa marigel marigel In data de 13!!!!!august, am ramas fara carnet pt. alcoolemie 0.58 in aerul expirat. Spun pe scurt. A durat vreo 2 luni jumate ca sa ma cheme la politie:nu am ... (vezi toată discuția)
Certificat de libera practica diana70 diana70 Daca ai cazier judiciar poti obtine certificatul de libera practica pentru asistentii medicali?Cazierul este din cauza unor angajari ilegale. Va multumesc. (vezi toată discuția)