Buna ziua!Am primit TP in 1997,in care mi sa trecut un teren pe care am acte vinzare cumparare din 1972! Terenul pe care l-am revendicat de drept in 91 si trebuia trecut in titlu, a fost dat altei persoane in 95! Cine plateste aceste abuzuri?
prin emiterea titlului de proprietate vi s-a reconstituit dreptul de proprietate pentru terenurile detinute anterior colectivizarii. intr-adeva acest teren pe care l-ati vandut in 1972 nu mai trebuia inscris in titlul de proprietate insa aceasta suprafata trebuia scazuta din suprafata totala de teren cea cu care v-ati inscris in CAP.
in ceea ce priveste cealalta suprafata de teren revendicata situatia depinde in functie de actele de care dispuneti pentru a face dovada ca ati fost proprietar anterior colectivizarii.
Dati in judecata Primaria prin Primar, care a dat in folosinta altei persoane din '91 pana in '97 sub actiunea: daune interese si daune morale pentru ca vi s-a incalcat flagrant un drept. Sigur, pentru toate aceste pretentii trebuie sa veniti cu probe. Angajati-va un avocat.
Abuz
dncl
buna ziua!tatal meu a revendicat pe leg 18/91 doua terenuri(5000mp) care au apartinut bunicilor mei. i s-a o dat adeverinta, iar in 1997 ia venit titlu de ... (vezi toată discuția)
Vinzare teren
morosanucarmen
Eu am Titlul de Propietate eliberat in 1991pentru suprafata de 1 ha (o ruda de-a mea s-a ocupat de obtinerea acestui titlu pentru ca eu nu eram in tara). In ... (vezi toată discuția)