avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... abuz
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

abuz

buna ziua!tatal meu a revendicat pe leg 18/91 doua terenuri(5000mp) care au apartinut bunicilor mei. i s-a o dat adeverinta, iar in 1997 ia venit titlu de propritate.in titlu a gasit altceva!unul din cele doua terenuri (3000mp)nu a fost trecut in titlu,si ne-am trezit cu un alt teren in titlu pe care deja tatl meu are act de vinzare cumparare din 1974.si uite asa primaria a vindut cele 3000mp cu 70000 e!tatal meu batrin fiind nu a stiut ca tre sa faca contestatie si a ramas asa.intre timp tatal meu a decedat.ce se mai poate face in aceste conditii?
Cel mai recent răspuns: dncl , utilizator 19:40, 8 Octombrie 2010
trebuie facuta cerere in instanta pt a cere nulitatea partiala a titlului de proprietate.
va multumesc mult pt raspuns!lucrati si in afara bucurestiului?eu sunt din p neamt,am incercat cu avocati din p neamt si mi-au spus ca nu am nici o sansa.aici sunt toti in legatura primari, sri, judecatorie etc.mafia imobiliara!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune dncl dncl Buna seara! Tatal meu a revendicat in 91 doua terenuri 5000mp din care un teren nu i-a fost trecut in titlu ,oricum acest teren raminind scris in primarie ca ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate dncl dncl Buna ziua!Am primit TP in 1997,in care mi sa trecut un teren pe care am acte vinzare cumparare din 1972! Terenul pe care l-am revendicat de drept in 91 si ... (vezi toată discuția)
Am primit un teren cu testament de la o bătrânică care la ... Cristi.123@ Cristi.123@ Am primit un teren cu testament de la o bătrânică care la rândul ei la dobândit prin partaj cu sora sa printr-o hotărîre judecătorească definitivă ... (vezi toată discuția)