Buna seara! Tatal meu a revendicat in 91 doua terenuri 5000mp din care un teren nu i-a fost trecut in titlu ,oricum acest teren raminind scris in primarie ca fiind al sau.Tot in 91a depus cerere pentru alte suprafete teren impreuna cu frati sai dar titlu nu a ajuns nici pina in ziua de azi! Tatal meu si frati lui sunt toti morti.Eu tre sa deschid succesiune pentru terenurile tatalui meu, inclusiv pentru terenul care nu i-a fost trecut in titlu, iar cind va veni celalalt titlu tre sa mai deschid o alta succesiune cu veri mei?
- mergeti la notar toti mostenitorii, solicitati deschiderea succesiunii si, eliberarea unui certificat de calitate de mostenitor, avand in vedere faptul ca, nu aveti titlu de proprietate pentru toate suprafetele de teren.
- dupa obtinerea certificatului de calitate de mostenitor va puteti continua demersurile in vederea obtinerii titlului de proprietate.
- dupa obtinerea titlului, va intoarceti la notar si continuati dezbaterea succesiunii.
Unii dintre mostenitori sunt plecati de mult timp in afara si nu mai stie nimeni nimic de ei. In lipsa lor nu se poate face nimic?Eu pe titlu tatalui meu ca sunt sigurul mostenitor pot sa deschid succesiunea?
Abuz
dncl
buna ziua!tatal meu a revendicat pe leg 18/91 doua terenuri(5000mp) care au apartinut bunicilor mei. i s-a o dat adeverinta, iar in 1997 ia venit titlu de ... (vezi toată discuția)