avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... INSCRIEREA PROPRIETATII IN CARTEA FUNCIARA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

INSCRIEREA PROPRIETATII IN CARTEA FUNCIARA

Am mostenit de la parintii decedati o suprafata de teren pe care parintii mei au cumparat-o cu acte facute de mana de la vecinii, care au decedat si ei intre timp. Am inscrisurile lor semnate si suprafetele respective le folosim de la cumpararea lor. Cum pot sa le inregistrez in Cartea funciara pe numele meu,?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:12, 31 Ianuarie 2021
Ati dezbătut succesiunea după parinti? Aveti un certificat de moștenitor ?
Inca nu am. Ce trebuie sa fac ca sa il obtin, eu si sora mea?
Trebuie să dezbateti succesiunea după parinti.
Zona unde se află terenurile a fost cooperativizata? Au fost emise titluri de proprietate?
Da, pe teren avem titlu de proprietate
"Avem" cine? Pe numele cui este emis titlul de proprietate?

Alte discuții în legătură

Act de proprietate, succesiune Olguta_Serbanescu Olguta_Serbanescu Bunicul meu a avut doua fiice din prima casatorie, bunica mea decedand cand ele erau foarte mici. S-a recasatorit cu o femeie care avea o fata dintr-o ... (vezi toată discuția)
Terenuri in zone necooperativizate Dana Lazãr Dana Lazãr parintii mei au avut terenuri in Tismana, jud. Gorj, zonă ce a fost necooperativizata.Eu sunt plecata demult din acea zona. Parintii au decedat si mai am inca ... (vezi toată discuția)
Modificarea titlurilor de proprietate sile2011 sile2011 buna ziua am si eu o intrebare, nelamurire? bunicul meu a avut teren foarte mult. el este unic mostenitor dupa mai multe persoane(parintii, bunicii, unchii, ... (vezi toată discuția)