avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract sediu expirat.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract sediu expirat.

Am uitat sa prelungesc sediul contractul de inchiriere al sediului si m-am trezit ca sunt dat in judecata pentru dizolvare societate pentru art. 237 alin 1 lit.c) legea 31/1990.
Doresc sa prelungesc sediul si contractul de inchiriere. Cum sa procedez? Care sunt pasii?

Merg la Registrul Comertului, completez Formularul 6 si atata? Sau depun si contractul nou de inchiriere si alte acte.

Ce mai este necesar sa depun?
Cel mai recent răspuns: Elena Bostina , Avocat 07:41, 28 Octombrie 2010
Va trebui sa depuneti si noul contract de inchiriere si copia titlului de proprietate. Daca dosarul a ajuns in instanta, mergeti la termenul de judecata si solicitati respingerea cererii pentru faptul ca ati prelungit sediul, depuneti si in instanta dovezile de prelungire.
Si dovezile de prelungire le iau de la Camera de Comert. Adica prin intermediul Formularului 6, si ce trebuie sa mai duc acolo?
NU, dovada de prelungire este contractul de inchiriere sau de comodat.
Inainte de a le depune in instanta le depuneti la Registrul Comertului care va va elibera un certificat constatator prin care se atesta faptul ca le-ati depus. Cu certificatul constator si cu contractul de inchiriere sau comodat mergeti in instanta si solictati respingerea actiunii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este sanctiunea pentru sediu expirat Albert Kurtyan Albert Kurtyan Care este sanctiunea pentru ca mi-a expirat contractul de inchiriere la un sediu de societate si nu l-am prelungit?:O (vezi toată discuția)
Radiere sediu social la registru dupa expirarea contractului de inchiriere eugen82 eugen82 Vreau sa inregistrez sediul social la o adresa pe baza de contract de inchiriere pina la o anumita data. Proprietarul imi spune ca se teme de faptul ca dupa ... (vezi toată discuția)
Sediu social expirat iordachelanamaria iordachelanamaria Buna ziua sint adminstratorul unei firme care isi desfasoara activitatea intr-un spatiu cu chirie de la primarie.In fiecare an sint obligata sa-mi actualizez ... (vezi toată discuția)