avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Plata creditului ca urmare a executarii silite
Discuție deschisă în Executare silită

Plata creditului ca urmare a executarii silite

Buna ziua,
Am un credit luat pe firma si am girat cu apartamentul parintilor. De aproape un an apartamentul este in executare silita si acum am bani doar pentru a achita valoarea creditului fara a putea acoperi dobanzile acumulate la executor.
As vrea sa stiu daca pot plati doar creditul, fara a mai plati dobanda acumulata la executor.

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: laura gaga , utilizator 19:16, 27 Octombrie 2010
trebuie sa platiti atat creditul cat si dobanda.
Executarea silita inceteaza doar dupa ce platiti integral titlul executoriu (suma + penalitati + dobanzi + cheltuielile de executare).
Va trebuie avocat care sa vada dosarul de executare, faza in care se afla si..cat il poate "intinde" pana faceti rost de toata suma. Alta solutie nu aveti.
pana una-alta, executorul accepta si o plata partiala.
poate s-ar putea negocia cu creditorul, renuntarea sau diminuarea dobanzii
Se poate negocia cu executorul asupra dobanzii(dobanda perceputa strict de catre executor)?
eu nu am auzit pana acum ca executorul sa perceapa dobanda, ca nu-s banii lui

Alte discuții în legătură

Executare silita ciobanuioan72 ciobanuioan72 Buna ziua,pe contul meu bancar a fost facuta o poprire pentru suma de 3200 ron care reprezenta 2100 debite catre o societate si restul era tarife sau costuri ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! daca un credit a ajuns la executare silită,se plătesc ... BAMariaLavinia BAMariaLavinia Bună ziua! Daca un credit a ajuns la executare silită,se plătesc în continuare dobânzi? Este vorba de un credit la CAR,in Piatra Neamț,care,percepe ... (vezi toată discuția)
Ajutor disperat pentru solutionarea unei executari RAISA76 RAISA76 Buna ziua! Am si eu o mare nelamurire si consider ca in cazul meu s-a facut un mare abuz. in anul 2006,am facut o descoperire de card in valoare de 1700,si ... (vezi toată discuția)