avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... inchiriere teren de la primarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

inchiriere teren de la primarie

Am nevoie de sfatul vostru in urmatoarea situatie : bunicul meu plateste primariei de aproximativ 30 de ani chirie pentru un teren.El stia ca dupa 20 de ani de la data semnarii contractului ,terenul trece in proprietatea lui !?!.De curand a aflat ca nu este asa.Ce proceduri ar trebui sa urmez in cazul in care as vrea sa cumpar acest teren, dar mai important, avem vre-un avantaj (ma gandesc la un pret mai mic) avand in considerare durata mare de inchiriere?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 21:07, 3 Februarie 2008
Mai intai ar trebui sa te interesezi daca terenul e in proprietatea publica sau privata a localitatii. Daca e proprietate publica, nu-l poti cumpara. Daca e privat, il cumperi prin contract, cu siguranta primaria are un model.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot obtine titlul de proprietate Cristina Popa Cristina Popa Buna ziua. Am cumparat in 1996 , prin lg.112 un imobil situat la curte cu suprafata de 8o mp.. Mentionez ca am obtinut proprietatea pe imobil , restul de 200 ... (vezi toată discuția)
Eliberare autorizatie de constructie fara cale de acces catre un drum public MariusAnA MariusAnA Buna ziua ! Am o problema care am aflat-o de curand, legata de calea de acces catre o proprietate pe care se afla in prezent si o casa in constructie. In ... (vezi toată discuția)
Modificare contract de concesiune cu contract de inchiriere DoruTacit DoruTacit Buna ziua! Am participat la o licitatie, organizata de Primaria Gxx, pentru concesionarea unor parcele de teren cu destinatia contructii de case in localitatea ... (vezi toată discuția)