avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... contract leasing
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

contract leasing

buna ziua

am avut un contract de leasing la porsche leasing romania ,am dat masina inapoi si azi 28 .10 .2010 primesc doua facturi cu urmatoarele sume:
despagubire privind utilizarea defectuoasa 7.247,53lei
refacturare km aditionali conform contract 22.551,51lei
data facturii 22.10.2010,termen de plata 10 zile
am sunat la porsche,mi sa spus ca pot trimite o sesizare pe adresa de e-mail dar nu voi primi nr. de inregistrare decit daca merg la bucuresti.
masina la predare era in perfecta etare de functionsre si estetica,reviziile la zi
va rog sa ma ajutati

angela
reghin,mures
Cel mai recent răspuns: Marius David , Consilier juridic 16:17, 28 Octombrie 2010
trimiteti sesizarea pe mail,probabil vor raspunde,nu stergeti mail din computer.recititi contractul de leasing si vedeti clauzele si contactati si un avocat pentru a va lamuri si indruma.multa bafta.
probabil in contract sunt prevazute aceste despagubiri, dar trebuie sa verificati daca ati incalcat clauzele contractuale care fac referire la acestea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prejudiciu dealer AndyMocan AndyMocan Buna seara, am nevoie de o parere avizata in urmatorul caz: in luna Mai 2017 am semnat un contract cu Porsche Romania pentru achizitionarea unei masini (am ... (vezi toată discuția)
Penalitati calculate dupa 5 ani de la initierea contractului de leasing rrobert rrobert Bună ziua, Vă supun atenției următoarele probleme pe care le am cu PORSCHE LEASING ROMANIA: -la începutul anului am primit factura pentru polița RCA, ... (vezi toată discuția)
Probleme leasing auto pyerr79 pyerr79 Buna ziua.In 2008 am facut un contract de leasing cu porsche bank. Problema 1. Sunt obligat sa platesc asigurarea rca trimisa de ei (ei fiind intermediari) cu ... (vezi toată discuția)