avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general dispozitie plata din caserie la asociat unic
Discuție deschisă în Contabilitate în general

dispozitie plata din caserie la asociat unic

buna . am o intrebare. asociatul crediteaza firma, iar cand isi i-a banii inapoi din caserie ce suma pot returna pe zi , pe dispozitie ,maxim .
Cel mai recent răspuns: milixima , utilizator 13:32, 28 Octombrie 2010
5000 lei
@avocatPetre
Imi dati si mie temeiul legal,va rog?
Pe dispozitie de plata scrieti returnare imprumut si poate fi orice suma pentru ca plata se face catre persoana fizica.5000 este plafonul pentru plati cu chitanta catre pers.juridice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dispozitie de incasare felisana felisana As vrea sa stiu dispozitia de incasare pe ce valoare maxima se poate face. Tot pe 5000 lei ca si dispozitia de plata? De exemplu daca asociatul imprumuta ... (vezi toată discuția)
Chitanta mai mare de 5000 ron? denissecom denissecom Se poate da chitanta mai mare de 5000 ron intr-o singura zi? Este soldul casieriei plafonat? Multumesc! (vezi toată discuția)
Chitanta sau dispozitie de incasare. niko 94 niko 94 Pt creditare societate de catre asociati se elibereaza chitanta sau dispozitie de plata? (vezi toată discuția)