avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general CHITANTA MAI MARE DE 5000 RON?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

CHITANTA MAI MARE DE 5000 RON?

Se poate da chitanta mai mare de 5000 ron intr-o singura zi?
Este soldul casieriei plafonat?
Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 31 Octombrie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 19:23, 31 Octombrie 2011
maxim 5.000 cu tva cu tot, daca doriti sa platiti mai mult o puteti face prin banca
si daca am dat mai mare de 5000 , iau amenda?
Soldul numerarului din casa la sfarsitul zilei nu este limitat (plafonat). Dar este plafonata incasarea facturilor la valoarea de 5000 lei/factura, asa cum a mentionat mai sus si @nicko_silvia. Daca o factura are valoare mai mare de 5000 lei, diferenta se achita prin virament bancar sau un alt instrument de plata. Nu sunt admise doua chitante pentru aceeasi factura.

Sa inteleg ca deja ati "comis fapta" ? :)
dar daca am platit un creditor, persoana fizica??
Multumesc!
Stimata doamna, vorbim de incasari sau de plati? Sau am trecut la un alt subiect? V-am pus mai sus o intrebare. Haideti sa lamurim problemele pe rand, in ordinea prioritatilor, ok? ;)

Alte discuții în legătură

O factura, cate chitante? ContSters63174 ContSters63174 Pe o factura mai mare de 5000lei, cate chitante se pot emite? (vezi toată discuția)
Decont cheltuieli daryana daryana Administratorul, care este si unic asociat, pleaca sa cumpere marfa intr-o alta localitate. Acesta se intoarce dupa doua zile cu facturi si chitante. Cum ... (vezi toată discuția)
Pot incasa mai multe chitante la aceeasi factura? analici analici Buna seara Doresc sa emit o factura in valoare de 50 000 lei pot incasa de la client cate o chitanta in valoare de 5000 pana la achitarea facturii sau ... (vezi toată discuția)