avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale model decizie concediu prenatal
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

model decizie concediu prenatal

buna ziua! va rog mult sa ma ajutati si pe mine cu un model decizie de suspendare a contractului de munca cu art.50, lit.a.
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:13, 29 Octombrie 2010

SC ……………………………..
C.U.I. …………………………
Sediul …………………………
…………………………………

DECIZIA nr.... /.......................

Administratorul SC .............................. reprezentata prin administrator ........ ;
Având în vedere cererea înregistratã sub nr.... din data de .................. a d-nei .................................... şi actele doveditoare anexate,
În baza prevederilor art.50 lit. a) din Codul Muncii;
În temeiul prevederilor Legii nr.31/1990 privind societãtile comerciale si a prerogativelor stabilite prin actul constitutiv al societãtii,


D E C I D E:

Art.1. Începând cu data de ........................ se suspendã contractul individual de muncã al d-nei ............................... având functia de ................. în cadrul societãtii , nr.contract ................./......... , conform art.50 lit. a) din Codul Muncii .
Art.2. Prezenta decizie se comunicã celui în cauzã, compartimentului financiar-contabil şi Inspectoratului Teritorial de Muncă.
Art.3 Impotriva prezentei decizii se poate face contestatie in termen de 30 de zile de la comunicare la Tribunalul .........


ADMINISTRATOR,

Luat la cunoştinţă………………
Data ………………

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie incetare cim Daliborka Daliborka Buna seara, Imi puteti trimite un model de decizie pentru incetare CIM cu demisie si un model de decizie incetare CIM cu acordul partilor. Multumesc (vezi toată discuția)
Incetarea contractului de munca liliana v liliana v buna ziua am nevoie de un model de decizie de desfacere a contractului de munca prin demisie cu preaviz va multumesc (vezi toată discuția)
Model de decizie art 52 lit b 22.08.2009 22.08.2009 va rog daca - detine cineva un model de decizie cf . art 52 lit b CM sa-mi trimita modelel - decizia - se refera la suspendare CIMin cazul in care ... (vezi toată discuția)