avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decizie incetare CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decizie incetare CIM

Buna seara,
Imi puteti trimite un model de decizie pentru incetare CIM cu demisie si un model de decizie incetare CIM cu acordul partilor.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:03, 7 Februarie 2018
1. Model decizie - incetare prin demisie

Angajator .............................................................................................
Adresa ..................................................................................................
Inregistrata la Registrul Comertului din ...... sub nr. J.../...../.....
C.U.I. ....................................................................................................
Telefon: ......................................./Fax: ..............................................

Decizia nr. ......... / ...........

in data .................


Administratorul/Directorul SC............................................. dl/d-na .........................
Avand in vedere demisia inregistrata sub nr. .................... din ....................... prin care dl/d-na ................................................ avand functia de .................................................in cadrul societatii, comunica incetarea contractului individual de munca.
In baza art. 81 alin. (7) / alin. (8) din Codul muncii;

In temeiul prevederilor Legii nr.31/1990 privind societatile comerciale si a prerogativelor stabilite prin actul constitutiv al societatii,

D E C I D E:

Art.1. Incepand cu data de ............................... inceteaza contractul individual de munca al d-lui/d-nei .................................................... avand functia de ......................................... in cadrul societatii, conform art. 81 alin. (7) din Codul muncii, dupa implinirea termenului de preaviz de ................................................ / conform art.81 alin.8 C.mun.

Art. 2. Cu ducerea la indeplinire a prezentei este insarcinat/a dl./dna............................... si se comunica celui in cauza in termen de ........ zile de la emitere.

Art3. Prezenta decizie se poate contesta in termen de 45 de zile la Tribunalul ..........


ADMINISTRATOR / DIRECTOR


2. Model decizie art.55 lit.b C.mun.
S.C. ………………………
Sediul: ……………………
Cod unic: …………………
Telefon: ………………….


DECIZIE nr………../ .................

S.C. ............................................................................. reprezentată prin d-l (d-na) ........................................…………………………..............
Având în vedere prevederile Legii nr.31/1990 cu modificările şi completările ulterioare cu privire la organizarea, funcţionarea şi conducerea societăţilor comerciale;
Având în vedere cererea de încetare a raporturilor de muncă nr. ..............….. din ...................... a salariatului ………………......................................... angajat în funcţia de ..............……………....., precum şi acordul conducerii în acest sens;

Vizând şi dispoziţiile art. 55 lit. b din Codul Muncii (Legea 53/2003);

DECIDE :

Art. 1. Începând cu data de .............................. încetează raporturile de muncă a societăţii cu angajatul .............................................. în funcţia de ............................... la S.C. .................................................... cu acordul părţilor în conformitate cu prevederile art. 55 lit. b din Codul Muncii (Legea 53/2003).

Art. 2. Compartimentul juridic, personal şi financiar contabil vor duce la îndeplinire prezenta.

Art. 3. Împotriva prezentei decizii de încetare a contractului de muncă, susnumitul se poate adresa cu contestaţie la Tribunalul ......................……................ în termen de 45 de zile de la comunicare.

Administrator / Director ………………….
Ultima modificare: Miercuri, 7 Februarie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie incetare Camelia40 Camelia40 Buna ziua! As dori sa stiu cum trebuie o decizie de incetare cu art 81,al8. Eu am primit o variantă in care se specifica cele20 de zile de preaviz . Multumesc! (vezi toată discuția)
Desfacerea contractului de munca liliana v liliana v desfacerea contractului de munca pe perioada determinata la cererea angajatului se face tot cu preaviz de 20 de zile lucratoare? care este articolul? aveti ... (vezi toată discuția)
Decizie de demisie fara preaviz Violeta17 Violeta17 As dori un model de decizie de incetare a CIM care are la baza demisia salariatului fara a se solicita din partea angajatorului termenul de preaviz. va ... (vezi toată discuția)