avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decizie incetare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decizie incetare

Buna ziua! As dori sa stiu cum trebuie o decizie de incetare cu art 81,al8. Eu am primit o variantă in care se specifica cele20 de zile de preaviz . Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:47, 19 Martie 2019
Demisia fara preaviz, conform art 81 alin.8 Codul Muncii.

Angajator .............................................................................................
Adresa ..................................................................................................
Inregistrata la Registrul Comertului din ...... sub nr. J.../...../.....
C.U.I. ....................................................................................................
Telefon: ......................................./Fax: ..............................................

Decizia nr. ......... / ...........

in data .................

Administratorul/Directorul SC............................................. dl/d-na .........................
Avand in vedere demisia inregistrata sub nr. .................... din ....................... prin care dl/d-na ................................................ avand functia de .................................................in cadrul societatii, comunica incetarea contractului individual de munca.
In baza art. 81 alin. (8) din Codul muncii;

In temeiul prevederilor Legii nr.31/1990 privind societatile comerciale si a prerogativelor stabilite prin actul constitutiv al societatii,

D E C I D E:

Art.1. Incepand cu data de ............................... inceteaza contractul individual de munca al d-lui/d-nei .................................................... avand functia de ......................................... in cadrul societatii, conform art.81 alin.8 C.mun.

Art. 2. Cu ducerea la indeplinire a prezentei este insarcinat/a dl./dna............................... si se comunica celui in cauza in termen de ........ zile de la emitere.

Art3. Prezenta decizie se poate contesta in termen de 45 de zile la Tribunalul ..........

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie incetare cim Daliborka Daliborka Buna seara, Imi puteti trimite un model de decizie pentru incetare CIM cu demisie si un model de decizie incetare CIM cu acordul partilor. Multumesc (vezi toată discuția)
Incetarea contractului de munca liliana v liliana v buna ziua am nevoie de un model de decizie de desfacere a contractului de munca prin demisie cu preaviz va multumesc (vezi toată discuția)
Codul muncii adnotat - art. 81 (1) ninocica ninocica doresc sa primest un formular de decizie cu art 81alin(1);81alin (7) daca avrti conform noului cod (vezi toată discuția)