avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... consilier juridic stagiar
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

consilier juridic stagiar

1.Sunt absolvent de stiinte juridice din 1997.Nu am practicat.Pot sa ma inscriu in Colegiul Consilierilor Juridici daca in cartea de munca nu sunt inregistrat(angajat) ca ,consilier juridic ?Ma refer la consilier juridic stagiar .
2.In situatia in care nu sunt acceptat in conditiile de mai sus-pot sa infiintez o societate la care sa fiu angajat consilier juridic si sa urmez stagiu de pregatire in cadrul CCJ ?Ce costuri implica ?Ma refer la :costurile infiintarii societatii;costuri privind plata contributiilor catre stat ,etc.
Cel mai recent răspuns: Jurist TM , utilizator 14:39, 28 Octombrie 2010
1.Pentru inscrierea in CCJ vi se solicita prezentarea unei copii dupa contractul de munca (pe functia de consilier ruridic/juristconsult). #-o
2. Puteti sa infiintati o societate comerciala, dar daca scopul infiintarii este numai acela de a va angaja in cadrul sc ca si CJ, nu vad rostul si mai mult va complicati. O societate comerciala nu o deschizi numai asa, de amorul artei.:belay:
Oricum, inscrierea in CCJ nu este obigatorie.
Daca doriti sa practicati, de ce nu cautati sa va angajati pe un post de consilier juridic pur si simplu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilier juridic ermina traila ermina traila Am absolvit facultatea de Stiinte Juridice si Administrative-Spiru Haret Brasov cu diploma de licenta nota 8,90 si doresc sa ma angajez ca consilire juridic la ... (vezi toată discuția)
Examen consilieri juridici pt. ccj, definitivat, cod caen 7141 colonelu colonelu Va salut ! 1.Se da examen de admitere in colegiul consilierilor juridici sau se intra fara examen ? Mentionez ca sunt licentiat promotia iunie 2007 2. ... (vezi toată discuția)
Stagiatura consilierului juridic este de 2 ani chiar daca nu e inscris in ccj? Ramona24 Ramona24 Revin cu o intrebare la care nu am primit nici un raspuns. Jristul este considerat stagiar 2 ani "la debutul"in meserie chiar daca nu e ... (vezi toată discuția)