avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale consilier juridic
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

consilier juridic

Am absolvit facultatea de Stiinte Juridice si Administrative-Spiru Haret Brasov cu diploma de licenta nota 8,90 si doresc sa ma angajez ca consilire juridic la o societate com. Ce conditii trebuie sa indeplinesc?

Cel mai recent răspuns: V Ioana-Iulica , Consilier juridic 21:01, 21 Decembrie 2009
Buna ziua !
Cititi aici : www.ccj.ro
[ link extern ]
Numai absolventii unei facultati de drept cu diploma de licenta pot ocupa un post de consiler juridicB-)
In prima etapa veti fi angajat consilier juridic stagiar. Stagiatura este de 2 ani. Apoi trebuie sa va luati definitivatul. Daca doriti puteti sa va inscrieri in CCJ, dar nu este obligatoriu.
Va doresc succes.
Ioana-Iulica
Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ghinda_florin ghinda_florin vreau sa aflu si eu niste raspunsuri legat de sistemul juridic,am terminat universitatea spiru haret bucuresti facultatea de drept,cu diploma de licenta luata ... (vezi toată discuția)
Pot fi consilier juridic daca am doar masterul abslovit in stiinde juridice? Ella380 Ella380 Buna! Am si eu o nelamurire. Am absolvit Facultatea de Psihologie si Masterul de Stiinte Juridice, specializarea Devianta si Delincventa. As vrea sa profesez ... (vezi toată discuția)
Pasi pentru a deveni consilier juridic uksolution uksolution Buna ziua.Am o intrebare in legatura cu profesia de consilier juridic.Tomai am terminat facultatea de drept si as vrea sa stiu care sunt pasii pentru a deveni ... (vezi toată discuția)