avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Contract defectuas banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Contract defectuas banca

Salut! In urma cu doi ani am completat un contract de refinantare la banca. Ca tot omul nu am citit atent contractul. La ceva timp dupa semnarea contractului am observat ca este printat gresit, respectiv ultimele cuvinte nu apar, ceea ce il face cam complicat de inteles. Nu am dat atentie acestui amanunt, pana acum cand, din cauza faptului ca nu mi.am primit salariu cateva luni(deh criza) nu mi.am putut plati ratele si desi am explicat acest lucru cand am fost sunata, banca ma tot ameninta cu executorul. Tin sa precizez ca nu are ce sa imi ia oricum in afara de 2 pisici. Faptul ca acel contract este completat gresit imi da vreun avantaj in cazul unui eventual proces cu banca ? ps: totalul creditului se ridica la circa 17.000 de lei.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Noiembrie 2010
mariamora, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:31, 28 Octombrie 2010
lipsa dn exemplarul dumneavoastra sau neclaritatea unor clauze contractuale poate conduce numai la anularea acelor clauze, nu a intregului contract, daca se dovedeste ca vi s-a creat un prejudiciu prin aceasta lipsa
in ce priveste bunurile urmaribile, in cadrul procedurii de executare silita, acestea sunt: salariul (prin poprire), bunuri mobile (autoturisme, obiecte de uz casnic, electronice) si imobile (locuinta etc) chiar daca in contract nu se garanteaza cu acestea
va vor pune poprire pe salariu, va vor scoate la licitatie bunuri daca sunt (fara pisici) si in timp, poate mosteniti ceva mai de valoare, ce poate fi transformat in bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Mihai3334 Mihai3334 Buna ziua, va rog frumos daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns. Ora estimata: 12:00 Complet: C3-5 Camera Consiliu-NCPC Tip solutie: Admite ... (vezi toată discuția)
Consecinte neplata credit bancar Angela Stancioi Angela Stancioi sunt girant pentru un credit luta de mama mea. am inregistrat restante la plata creditului din lipsa de resurse si dupa multe instiintari din partea companiei ... (vezi toată discuția)
Recuperare credit / executare judecatoreasca Mihai322 Mihai322 Salutari, ma lovesc si eu de urmatoarea problema. - in primavara/vara lui 2014 am accesat un credit de nevoi personale, in valoare de 25000 lei+(nu-mi aduc ... (vezi toată discuția)