avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 301 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale asistent balneofiziokinetoterapie si recuperare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

asistent balneofiziokinetoterapie si recuperare

ce cursuri de perfectionare pot face dupa terminarea poslicealei de bft? pot sa imi deschid un cabinet singura sau am nevoie de colagorare cu un medic?am si cursuri de tehnician masor.as vrea sa lucrez si cu casa de asigurari de sanatate, intrucat cabinetul va fi in techirghiol.va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 22:26, 28 Octombrie 2010
Puteti sa va faceti un PFA deoarece aveti studii in domeniu. Codul CAEN pretabil este 8690 Alte activitati referitoare la sanatatea umana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cabinet masaj OVIDIU ALEXANDRU OVIDIU ALEXANDRU si eu termin posliceala de asistenr bft, si vreau sa deschid un cabinet de recuperare medicala, dar fara doctor.vreau sa il deschid in techirghiol si cu camere ... (vezi toată discuția)
Cabinet de psihologie clinica pe srl. este posibil asa ceva? ssenssation ssenssation Vreau sa imi deschid un cabinet de servicii psihologice, insa in CAEN-rev2 nu am gasit niciun cod la care s-ar putea incadra. Lamuririle de la Colegiul ... (vezi toată discuția)
Probleme autorizare pfa - tehnician maseur monamasaj3226 monamasaj3226 Am absolvit un curs complex de masaj cu durata de 9 luni. Diplome recunoscute de Ministerul Muncii si de Ministerul Invatamantului. COR vechi 3226 - ... (vezi toată discuția)