avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... TAXA AUTO DE POLUARE
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

TAXA AUTO DE POLUARE

Daca platesc taxa auto care ma costa in jur de 14400 RON pot sa o recuperez intr-un final? potrivit unor informatii de la biroul ''contencios' sau nu mai retin exact de la judecatorie au fost persoane care au incercat recuperarea acestei taxe si au primit raspuns irevocabil ca nu-si primesc banii inapoi.
Va rog sa-mi spuneti ce sanse am sa recuperez acesti bani care consider ca sunt incasati pe nedrept din ceea ce esterelatat in foarte multe discutii de pe forum.
Din ce localitate/judet esti? In mod normal taxele deja platite se recupereaza in instanta fara probleme. Dar poti opta sa-ti inmatriculezi masina fara taxa. Chemi in judecata Prefectura-Serviciul comunitar permise conducere si inmatriculari si ceri sa-i oblige sa-ti inmatriculeze masina fara taxa. Apeleaza la un avocat sau jurist, daca-ti permiti.
Nu mai spuneti ca taxele se recupereaza fara probleme!
Unele taxe se recupereaza , altele nu ,depinde de pozitia Curtii de Apel de la locul platii.

Ptr.Nikku:de unde sunteti?
Eu zic sa incercati inmatricularea fara plata taxei, dar intr-un judet in care se admite!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atacarea in instanta a taxei de prima inmatriculare (taxa de poluare) N. Robert N. Robert Buna ziua, Astazi citeam un articol pe monitorul de suceava cum ca , un domn a reusit sa`si inmatriculeze un automobil adus din Germania fara a plati ... (vezi toată discuția)
Taxa inmatriculare Ciprian_st Ciprian_st care este procedura prin care imi pot inmatricula un autoturism sh provenit dintr-un stat comunitar fara sa achit taxa de inamtriculare. (vezi toată discuția)
Legea nr.9/2012 leonida leonida buna ziua, am nevoie de ajutor cu un sfat pentru un bun prieten cu dizabilitati,situatia sta in felul urmator,acesta a cumparat in 2011 o masina pe care a ... (vezi toată discuția)