avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... imi pot da demisia daca sunt cercetata disciplinar?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

imi pot da demisia daca sunt cercetata disciplinar?

imi pot da demisia daca sunt cercetata disciplinar?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:57, 29 Octombrie 2010
puteti sa faceti ce doriti dvs
nimani nu poate fi fortat sa lucreze in Romania.
Demisia este un drept al dvs. si puteti demisiona cand doriti.
si atunci mai are sens cercetarea?
nu trebuie sa va faceti dvs probleme legate de ce vor face ei , sa faca ce considera ei. Problema apare atunci cand ati produs pagube pt ca va pot actiona in instanta.
problema e in felul urmator: s-a facut cercetarea, am fost si convocata, m-am prezentat ( desi n-am semnat nici un proces verbal) dar orice as spune hotararea lor e luata...nu am provocat nici un fel de daune, dar m-am saturat de scandal si vreau sa renunt ca sa nu am problme pentru ca nu ma pot pune cu angajatorul....deci imi spuneti ca pot depune demisia...
probabil acesta este si scopul acestei cercetari disciplinare, si, decat sa iti taie din salariu sa sa iti aplice cine stie ce alte sanctiuni, poate ca e mai bine sa iti dai demisia. daca te dau ei afara nu e bine pt ca iti apare lucrul acesta in cartea de munca, si urmatorul angajator te va lua la intrebari cu privire la motivele pentru care ai fost data afara.

Alte discuții în legătură

Concediere/cerere demisie fara motiv bianca2401 bianca2401 Buna seara.Am si eu o problema sper sa ma puteti ajuta pentru ca sunt disperata. Lucrez de aproximativ o luna si ceva la un stand de parfumuri cu un contract ... (vezi toată discuția)
Hartuire la locul de munca, scopul fiind prezentarea demisiei mitroigheorghita mitroigheorghita buna seara am primit un act aditional de micsorare a salariului( fara o motivatie plauzibila) pe care nu l-am semnat. Din acest motiv, de atunci sunt fortata ... (vezi toată discuția)
Demisie fortata rodica2001 rodica2001 Buna ziua ! lucrez intr-o unitate scolara si zilnic ,atat eu cat si colega mea suntem hartuite si se fac presiuni de catre conducerea unitatii pentru a ne lasa ... (vezi toată discuția)