avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1220 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ordonanta 62/2010
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ordonanta 62/2010

se aplica sau nu aceasta ordonanta ca am auzit ceva de neconstitutionalitate?eu am scos deja din arhivele SRI actul prin care se atesta ca tatal meu a fost condamnat politic 2 ani 1946-47.
Cel mai recent răspuns: roada1 , utilizator 13:29, 31 Octombrie 2010
Judecatorii au admis sesizarea Avocatului Poporului privind neconstitutionalitatea OUG 62/2010 (prin care se modifica Legea 221/2009), cea care limita la 10.000 de euro despagubirile pentru fostii detinuti politic si alte categorii persecutate de regimul comunist, între 6 martie 1945 si 22 decembrie 1989.
multumesc pentru raspunsul la intrebarea mea .Ce vreau eu sa stiu ---daca sa innaintez in instanta actele nesare deschiderii unui proces civil pentru obtinerea unei sume dret despagubire morala sau sa mai astept?nu am fost la tribunal in acest scop pina acum si nu stiu ce sa fac .banuiesc ca sint multe persoane in aceasta situatie .puteti sa imi dati un sfat?
Ce sa asteptati? Da-ti drumul la dosar, daca aveti inscrisuri pe care sa va intemeiati actiunea.
asa o sa fac ! multumesc pentru sfat ca eram dezorientata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug62/2010 nemrodica nemrodica lamuriti-ma va roc!am obtinut dosarul tatalui meu de la arhivele CNSAS dupa 1 an si jumatate !a fost persecutat politic de regimul comunist asa cum scrie in ... (vezi toată discuția)
Acordarea despagubirilor ContSters79066 ContSters79066 Revin cu o întrebare pe care am mai pus-o în anul 2010 referitoare la acordarea desbăgubirilor în cuantum de 5.000 de euro, despăgubiri acordate în baza ... (vezi toată discuția)
Neconstitutionalitate oug 62/2010 privind limitarea cuantumului despagubirilor Av. NICULESCU-GORPIN Av. NICULESCU-GORPIN O respectuoasa intrebare catre colegii avocati: aveti informatii despre o eventuala ridicare pana in prezent a exceptiei de neconstitutionalitate a Art. 1 al. ... (vezi toată discuția)