De curand , mai precis acum vreo 2 luni , am incheiat un contract de mediere cu o firma din Arad , care in schimbul unei anumite sume de bani , se angaja sa-mi gaseasca mie si sotiei cate un loc de munca in strainatate , mai precis in agricultura , in Germania , insa din cate se pare , timpul alocat gasirii locului de munca a expirat , si mai nou , nu mai pot fi contactati nici la telefon ?! Iar , ca totul sa fie "perfect", vazand ca nu mai plec la munca , am incheiat un al doilea contract , de aceasta data cu o alta firma , din Craiova , cel putin , asa pretindeau domnii , am mai platit o suma de bani , am mai trimis o serie de copii de pe niste acte si , ar trebui sa plec pe 2 noiembrie , adica martea viitooare si ... ca tot tabloul sa fie complet , nici aceasta firma , nu mai poate fi contactata ! Ce m-ati indruma sa fac in aceasta privinta ? Am de asemenea date sau , diferite date despre ambele firme gen ... adresa postala , niste nume , un numar de cont de banca unde am virat niste banuti , mai multe lucruri de genul acesta ... Ce ma sfatuiti sa fac ? As dori un sfat , o parere despre cum as putea verifica asemenea firme sau persoane in speranta ca , nu vor mai putea insela si alte persoane din tara asta , si-asa napastuita ?!
Cel mai recent răspuns:
lili2003stoica , utilizator
11:58, 29 Octombrie 2010