avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratii fiscale
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratii fiscale

Institutiile publice depun delaratiile fiscale online pe luna octombrie?
Cel mai recent răspuns: Florin Marius Savu , Consultant fiscal 21:16, 1 Noiembrie 2010
Obligativitatea depunerii online a declaratiilor fiscale incapand cu luna octombrie revine in exclusivitate contribuabililor mijlocii (cei mari aveau deja aceasta obligatie).
Incadrarea intruna din cele doua categorii va revine dv. in functie de cunostintele pe care le detineti. Nu ca pile, ci legate de incadrarea institutiei de care va interesati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost trecuti pe lista firmelor mijlocii Office Vending Office Vending Buna ziua! Am fost trecuti pe lista firmelor mijlocii incepand cu 01.01.2024, trebuie sa depunem incepand cu ianuarie 2024 declaratia 406- SAF-T ... (vezi toată discuția)
Declaratie 112 ong razvan0101 razvan0101 in cazul unui ONG care in anul 2010 a avut 2 angajati , decl.112 pe trim IV al lui 2011 adica octombrie,noiembrie,decembrie, se depunde pana pe 25 ianuarie ? ... (vezi toată discuția)
D112 -d 010 bubby bubby Va rog sa ma lamuriti si pe mine , am 3 salariati si CA sub 100.000 E la 31.12.2010 , inteleg ca nu sunt obligat sa depun si sa platesc la 3 luni , insa sunt ... (vezi toată discuția)