avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare punct de lucru

Buna ziua

Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns. Am un SRL cu doi asociati, cu sediul in Bucuresti si doresc infiintarea unui punct de lucru la Predeal. Ce trebuie sa fac, trebuie mers la RC ? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 14:59, 5 Februarie 2008
Punctul de lucru se inregistreaza numai la RC de la sediul principal. Faci hotarare AGA de infiintare, si te duci cu cerere de inregistrare, cu hotararea si cu contor de cuvinte pentru ea, cu dovada sediului pentru punctul de lucru si cu actul constitutiv actualizat la RC Bucuresti.
Multumesc
Cu aceasta ocazie pot sa modific si Actul contitutiv cu CAEN revizuit?
Evident.
Sigur, introduceti in aceeasi hotarare inca un punct: recodificare cf CAEN rev 2, detaliati numai obiectul principal si mentionati ca obiectul secundar (daca exista) se afla la art. ___ din actul const.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente si informatii utile ref. caen rev.2 2AS 2AS Pentru toti cei interesati, am postat la adresele de mai jos (sper sa functioneze!): cateva documente pe care le-am identificat eu pe Internet si pe care le ... (vezi toată discuția)
Practica reg com: se poate inregistra schimbarea sediului social mai inainte de reactualizarea ob de activiate caen rev 2? k17 k17 Opinia mea este ca nu, intrucat, cu ocazia schimbarii sediului social trebuie preschimbat si certificatul de inregistrare al firmei (care contine si codul ... (vezi toată discuția)
Recodificarea activitatilor din actul constitutiv conform noului caen bernix bernix Buna ziua tuturor! Ma aflu in situatia de a prelungi mandatul administratorului ocazie cu care, prin aceeasi hotarare AGA, vreau sa recodific si obiectul de ... (vezi toată discuția)