avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... pot solicita certificat medico-legal?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

pot solicita certificat medico-legal?

Despre acest subiect am mai postat ceva in urma cu 2 luni, si anume ca am fost agresata,in urma agresiunii m-am ales cu o taietura destul de urata la mana dreapta(in palma). atunci am primit certificat medico-legal de 8-9 zile,cu toate ca eu am avut nevoie de ingrijiri med. mult mai multe zile si in plus am ramas cu sechele, si suferinta posttraumatica, degetul mare de la mana dr nu era functional decat 10%, a trebuit sa ma operez dupa trei luni , as dori sa -mi spuneti daca pot sa scot inca un certificat medico-legal avand in vedere faptul ca am suferit aceasta interventie chirurgicala si are legatura cu agresiunea.
MULTUMIRI ANTICIPATE!
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:45, 29 Octombrie 2010
puteti scoate certificat si deasemenea puteti solicita recalcularea prejudiciului, având in vedere urmarile accidentului..asta daca v+ati declarat parte civila in procesul penal prima data
Da,aveti acest drept.Mergeti la politie cu o cerere scrisa si motivata.
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Da,aveti acest drept.Mergeti la politie cu o cerere scrisa si motivata.


Mergeti la INML sau la serviciul medico-legal locat si aratati,eventual cu acte medicale problemele pe care le aveti,avand la dvs si certificatul medico-legal,emis anterior si solicitati ca in functie de complicatiile de sanatate pe care le manifestati sa vi se efectueze o noua constatare,iar apoi daca aveti plangere depusa ,depuneti la politie si acest ultim certificat medico-legal pentru a se stabili incadrarea juridica a faptei,in functie de eventualele noi constatari ale medicului legist.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Medicina legala Nicu I. Nicu I. Cum se poate contesta un raport medico-legal, avand in vedere faptul ca medicul legist desi avea in fata toate actele medicale, in care se preciza perioada de ... (vezi toată discuția)
Certificat medico legal cristi torcarescu cristi torcarescu Buna ziua numele meu e Iuliana si va rog sa-mi raspundeti la o intrebare In cat timp se poate elibera un certificat medico legal in conditiile in care victima ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza numarul de zile de ingrijiri medicale taticu100 taticu100 Partea vatamata primeste ,de ex., un certificat medical de 16-18 zile ingrijiri medicale . Vatamarile sunt diverse,astfel ca pentru una medicul legist poate ... (vezi toată discuția)