avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 328 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate o problema de termodinamica.reglarea termostatului de ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

o problema de termodinamica.reglarea termostatului de ambient.

buna ziua.
ma adresez specialistilor in termodinamica.
daca la exterior este o temp de sub 0 grade celsius , este vreo diferenta daca fixez termostatul la 20 de grade sau la 24 de grade?...avand in vedere ca la orice scadere a temperaturii camerei cu 1/2 grad centrala termica se porneste si va functiona pana cand va atinge temperatura la care este setat termostatul.
va multumesc.succes.
Ultima modificare: Vineri, 29 Octombrie 2010
nefis, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:00, 29 Octombrie 2010
Nu este absolut nici o diferenta puteti face ce vreti doar ca aici ne ocupam de probleme pe plan juridic strict .
Ar putea exista o problema doar daca se intrerupe furnizarea curentului electric.Se opreste si termostatul si centrala...(acum mai depinde si de centrala...poate este pe lemne si atunci se schimba datele problemei).
Mai exista si posibilitatea ca centrala sa beneficieze de alimentare dubla,respectiv generator de curent,care ii asigura pentru o perioada de timp autonomie fata de sursa traditionala de curent

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oprire/furnizare cãldurã degetel2013 degetel2013 Buna ziua. Locuiesc într-un bloc izolat termic(poliester, termopane, etc) cu centrală proprie de scară. Administratorul a zis că opreşte/ dă drumul la ... (vezi toată discuția)
Administratie degetel2013 degetel2013 Stiti ca oprirea incalzirii este mentionata in ART. 117 al HG nr. 425 din 20 iulie 1994, \\" Inceperea perioadei de incalzire pentru consumatorii de tip ... (vezi toată discuția)
Energie termica- repartitoare amk1243 amk1243 Intr-un apartament nelocuit cu repartitoare pe cele 4 calorifere, au fost montate robinete termostat de catre firma furnizoare in anii trecuti. Intrucat in ... (vezi toată discuția)