avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... OUG 50/2010
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

OUG 50/2010

avem un credit in CHF contractat in data de 18.12.2006.Nu am semnat semnat actul aditional si am facut o sesizare bancii ca nu suntem de acord cu aplicarea marjei fixe de 7,31%.Am primit ca raspus ca ,creditul a fost contractat inainte de inrarea in vigoare a OUG 174/2008 si ca banca prin art.37.din OUG50/2010 a fost obligata sa prezinte clientilor doar o formula de calcul care,suntem de acord sau nu ea se va aplica in contiuare chiar daca nu semnam actul aditional.In acest caz ce sanse sunt sa rezolvam problema scaderii marjei fixe?
Ultima modificare: Duminică, 31 Octombrie 2010
marianaiacob, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 15:09, 29 Octombrie 2010
@marianaiacob
Va rog sa stergeti initialele societatii implicate in discutie deoarece in acest forum se discuta ideea si nu persoana juridica.

In legatura cu intrebarea dvs. pot sa va spun ca sansele sunt minime deoarece, posibil, ca in curand sa se modifice textul de lege in ceea ce priveste "retroactivitatea" aplicarii acestuia:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot sa mai fac? b_mihaela b_mihaela Buna ziua. In 2006 , am luat un credit de nevoi personale de la o banca . In 17.09.2010,am notificat bancii-ului refuzul cu privire la semnarea actului ... (vezi toată discuția)
Oug 50/2010 -referiri la marja bancii CristianD CristianD Buna ziua! Referitor la OUG50 /2010 - in contractul initial incheiat cu banca nu era prevazuta o marja fixa a bancii ci doar dobanda variabila de 4.25%p.a. In ... (vezi toată discuția)
Act aditional oug50/2010 - Elibet - Elibet Ajutor, ce sa fac? am un credit cu dobanda variabila, la o banca comerciala, credit din 2006. La acel moment, dobanda anuala (DAE) era de 17.68% la ron. ... (vezi toată discuția)