Unii care se pricep m-au votat, dumneavoastra va dati cu presupusul si nu aveti argumente legale.
Mai vedeti si :
www.avocatnet.ro/content/for...
[ link extern ]
vedeti , ca acest articol este scris de catre Radu Opaina, Presedintele Asociatiilor de Proprietari din Romania...nu de nu stiu ce "habarnist " care isi da cu presupul, ca ar trebui sau nu sa plateasca.
Deci o iau usor, ca sa inteleaga zic si eu toata lumea argumentele mele(articole din legea "magica":
Propritate comuna: toate partile dintr-un condominiu care nu sunt apartamente sau spatii cu alta destinatie dacat cea de locuinta. Adica pe intelesul meu : interfon,lift, tevi conducte, spatii de scari, etc.
Cota parte indiviza:cota parte de proprietare care ii revine fiecarei proprietati individuale din propriatatea comuna .( agentul economic are cota paret indiviza din propritatea comuna)
Art.43.Cheltuielile pe cota parte indiviza de propritate ,in functie de suprafata utila a apartamentelor si a spatiilor cu alta destinatie decat cea de locuinta, reprezinta cheltuielile efectuate pentru administrarea, intretinerea,repararea,exploatarea si dupa caz consolidarea partilor de constructii si instalatii dincondominiu aflate in proprietate comuna.
Un alt aspect vreau si eu sa vad unde scrie in lege ca nu trebuie sa plateasca , ca de scris ca trebuie sa plateasca toate cheltuielile pe cota parte indiviza scrie.
Nu exista in lege :se scutesc de la plata femeii de sarviciu, a interfonului cei care .......ci scrie ca trebuie sa plateasca.
Ca as vrea sa nu platesc nici eu, sa ma scuteasca si pe mine, ca n-am nevoie, si nu le folosesc, inclusiv un etaj intreg nu vrem sa mai platim.