buna ziua, as vrea sa divortez dar nu stiu ce sanse avem cu partajul bunurilor comune: adica avem un apartament cumparat prin programul "prima casa", creditul este luat pe numele sotului, iar contractul de vanzare-cumparare este semnat de amandoi. intrebarea este daca vreau sa raman eu cu ap. cum trebuie sa procedez si cu cat ar trebui sa-l despagubesc, avand in vedere faptul ca parintii mei ne-au ajutat fr mult pe partea financiara.
multumesc
imobilul este bun comun . unul dintre dvs. poate prelua creditul si sa ramana in proprietate cu imobilul, iar celalalt va primi in schimb sulta corespunzatoare.
Buna ziua,
Se pare ca voi face si eu acest pas: doresc sa divortez, insa nu stiu cum s aprocedez, ce trebuie sa fac, udne sa ma duc, cu cine sa discut. Situatia nu este f complicata, intrucat nu avem copii, credite, casa etc.
Doar o masina luata cu banii de la nunta.
Va rog sa-mi spuneti care sunt pasii si cu cine ar trebui sa discut despre divort, ca sa inchei cat mai repede socotelile cu repsectivul.
Va multumesc.
Partaj apartament
mihaillito
Am achizitionat in urma cu 3 ani prin programul prima casa un apartament impreuna cu sotia mea. Amandoi suntem proprietari, eu sunt debitor la credit iar ea ... (vezi toată discuția)