avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Rocada posturi
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Rocada posturi

Buna ziua.
Lucrez la o institutie bugetara si ma confrunt cu o problema. De curand colega de la resurse umane a plecat prin demisie si fiind in imposibilitatea de a scoate postul ei la concurs am fost rugata sa ii tin locul.
Intrebarea mea este daca eu pot sa ma mut cu postul meu de economist in compartimentul Resurse Umane iar postul de referent sa il transfer in compartimentul din care plec? Ma interesa un temei legal pentru aceasta rocada. La Directia de care apartinem am intrebat si mi s-a spus sa fac asa, dar fara o baza legala.......
Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 21:19, 29 Octombrie 2010
reorganizati institutia :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce înseamnă sau, mai bine spun, ce efect are acel document ... oanaportar oanaportar ce înseamnă sau, mai bine spun, ce efect are acel document ? Recent un coleg a susținut un interviu la o altă instituție publică, pentru a ocupa un ... (vezi toată discuția)
Obstructionare in activitatea consilierului juridic azul azul Dragi colegi, de curind am reusit sa ma incadrez, prin concurs, intr-o institutie publica. Insa bucuria a fost de foarte scurta durata, deoarece m-am trezit ... (vezi toată discuția)
Transfer la cerere pe post similar administratie publica, functionar public mela2008 mela2008 Buan ziua. Sunt functionar public in administratia publica locala, incadrata inspector principal gradatia 3, lucrez aici din 2004 (aprilie). Dupa intoarcerea ... (vezi toată discuția)