avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Chiuveta infundata de vecina
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Chiuveta infundata de vecina

ce sa fac cu vecina de la parter ca a pus dop la scurgerea de la ghiuveta si nu mai pot folosi apa de la bucatarie ?ce sa fac sa merg la politie ?eu stiu ca nu are voie nimeni sa infunde canalizarile decat sa le desfundam noi ce ma sfatuiti sa fac?multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 07:26, 3 Noiembrie 2010
Anuntati administratorul imobilului in scris!!!
Reprezentantul legal al asociatiei de proprietari este presedintele acesteia
Acesta ,alaturi de comitetul executiv au limita de competenta sa analizeze cererile oficial adresate si sa dispuna masurile necesare in vederea restabilirii bunei functionari a instalatiilor din condominiu
Administratorul ca si angajat al asociatiei are limita de competenta sa execute deciziile reprezentantilor legali ai asociatiei de proprietari
Aspectul ca "vecina de la parter a pus dop la scurgerea de la ghiuveta ",reprezinta o masura de preventie pentru a nu se inunda,atesta ca instalatia de scurgere generala este colmatata
In situatia dvs,avand in vedere ca este vorba de instalatia de scurgere generala,
pentru solutionare ,sesizati oficial presedintele de asociatie
Ultima modificare: Vineri, 29 Octombrie 2010
ynocentta, utilizator
claudiacsep a scris:
ce sa fac cu vecina de la parter ca a pus dop la scurgerea de la ghiuveta si nu mai pot folosi apa de la bucatarie ?ce sa fac sa merg la politie ?eu stiu ca nu are voie nimeni sa infunde canalizarile decat sa le desfundam noi ce ma sfatuiti sa fac?multumesc

Trebuie sa deducem cam ce ati vrut sa spuneti, pentru ca nu explicati ce a facut vecina. Unde a pus dop, in ghiuveta sa, ori a taiat coloana comuna de scurgere?
Daca a pus dopul in ghiuveta din bucataria ei, mi se pare ca nu a facut nimic rau. De aceea sunt dopuri de ghiuveta in comert.
Dumneavoastra la ce etaj stati?
Sunt afectati si ceilalti vecini pe verticala?
Este cumva coloana comuna infundata?
nu avem administrator
Presedintele asociatiei poate sa dea un anunt in ziar sa angajeze un administrator sau sa mearga la primarie la serviciul care se ocupa de asociatii de proprietari. Acestia au evidenta administratorilor atestati si poate sa-l puna in legatura cu mai multi administratori.

Dar, nu ne-ati lamurit cu ghiuveta infundata. Cum ramane!?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrari de reparatii kilimanjaro kilimanjaro Saptaman trecuta am avut o problema cu scurgerea de la bucatarie..si am chemat meseriasi..Au constatat ca e coloana infundata au bagat soparla si rezolvat. ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un vecin care impiedica accesul la tevile comune adiushu adiushu Buna seara.Am o problema cu vecinul de la parter din cauza caruia teava de scurgere de la bucatarie nu poate fi schimbata. De cateva luni scurgerea la ... (vezi toată discuția)
Inundatie apartamente nana234 nana234 am un apartament nelocuit de mai multi ani si acum cateva zile coloana de scurgere ape reziduale de la bucatarie a refulat in apartament; nefiind nimeni acolo, ... (vezi toată discuția)