avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asigurare medicala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asigurare medicala

Buna ziua!
Problema este in felul urmator: dupa ce am terminat facultatea, pentru ca nu aveam un venit mi-am platit asigurarea medicala pentru persoane fara venit. Intre timp m-am angajat la o firma care are sediul si opereaza in afara tarii. Eu primesc lunar salariul intr-un cont la o banca din tara.
Intrebarea mea este: daca eu detin o locuinta si un autoturism si alte bunuri, dar nu am venit impozabil in tara mai sunt considerat persoana fara venit? Daca nu mai sunt persoana fara venit cum pot continua sa platesc asigurarea medicala? Ce alte solutii mai exista tinand cont de faptul ca nu vreau sa imi declar venitul?
Mentionez ca nu platesc asigurarea medicala ca persoana fara venit pentru ca ar fi mai ieftin ci pentru ca nu am gasit alta solutie, iar cei de la CNAS nu m-au ajutat sa gasesc un raspuns.

Alte discuții în legătură

Impozit sanatate, venituri din inchirieri. roby3 roby3 Buna ziua, S-a afisat o lista la sediul CNAS din judet si pe site cu detalile personale cu suma, nume si adresa completa. Suma de plata este pe 4 ani in ... (vezi toată discuția)
Sechestru asigurator suiram_007 suiram_007 In cadrul unui proces civil de partaj unul din bunurile aflate in litigiu este un autoturism achizitionat prin credit , pentru care eu achit exclusiv ratele ... (vezi toată discuția)
Decizie impunere cnas MariusZ17 MariusZ17 Am primit un plic saptamana trecuta prin care CNAS imi impune sa le platesc suma de 536 lei ptr ca as avea venituri din dobanzi bancare. Am citit legea,dar ... (vezi toată discuția)