Firma pentru care am lucrat mi-a expediat prin posta decizia incheierii CIM. Lipsind din localitate, nu am putut ridica de la oficiul postal plicul ce continea decizia, acesta fiind expediat inapoi catre expeditor. Firma refuza sa imi expedieze din nou decizia. Cum pot intra totusi in posesia ei, sau macar a unei copii, fara a ma deplasa la sediul firmei ( care e in alta localitate ) ? ITM are obligatia sa-mi expedieze o copie in cazul in care eu nu detin originalul ?
Va multumesc.
Puteti sa va dresati instantei de judecata sau depuneti o sesizare la ITM prin care le aduceti la cunostinta ca firma nu doreste sa va comunice decizia de incetare a raportului de munca.
Va multumesc pentru raspunsuri.
Situatia e putin mai delicata : am depus cateva sesizari catre ITM-ul din raza angajatorului, dar, datorita pilelor, cunostintelor si relatiilor pe care angajatorul le are, nu s-a rezolvat nimic.
Itm - carte de munca
so2ro
Buna seara,
Am fost angajatul unei societati comerciale a carei sediu social este inregistrat in alta localitate decat resedinta mea. Contractul meu de ... (vezi toată discuția)