avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate SCHIMB GAZDUIRE CASA DE VACANTA.....
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

SCHIMB GAZDUIRE CASA DE VACANTA.....

Suntem multi proprietari de case de vacanta.....
La munte, la mare, peste tot. Putem infiinta o asociatie a "Proprietarilor de Vacante".....si sa ne cazam, pe baza de reciprocitate cite-o saptamina unii la altii?? Exista asa ceva, un site specializat, ceva??

Merci,

:P
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 19:44, 29 Octombrie 2010
Exista asa ceva in Spania, se numeste sistema multipropiedad, sistem multiproprietatea. E perfect legal. E complicat. Dar s-a rezolvat juridic si economic. Acum nu stiu daca ar merge bine, dupa cateva ani aici la Romania, sau nu. Sa ma uit si revin.
Exista si o directiva care din nou avocatnet a venit in ajutorul nostru: www.avocatnet.ro/content/art...
Aceasta directiv a fost transpusa in Romania prin Legea 282/2004, din 23/06/2004.

Si n-am gasit niciun site cu privire aceste dreptul. Adica vreuna acitivitatea on line in exclusivitatea cu acest scop.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licenta pentru jocuri de noroc online marusso marusso Buna seara, In primul rand as vrea sa-mi cer scuze anticipat daca am postat in alta sectiune, m-am uitat printre forumuri si aceasta mi sa parut cea mai ... (vezi toată discuția)
Taxa de inregistrare in baroul bucuresti ContSters7543 ContSters7543 Am dat admiterea in noiembrie(2004) si am auzit( pe chat) ceva referitor la o taxa de inregistrare in barou in valoare de 20.000.000 lei.Pe site-ul baroului nu ... (vezi toată discuția)
Contributii platite in alte tari; pensie comunitara lore79 lore79 buna seara.in urma cu 2 ani am lucrat in italia cu carte de munca{un an}ceea ce inseamna ca am contribuit la fondul de pensii de acolo.Intrebarea mea este,unde ... (vezi toată discuția)